Berlin Weekend
4 dagar

Kombinera en kofenrens med nöje i storstaden Berlin. Sevärdheter i historian är synlig på många platser i staden. Under kalla kriget delades Västberlin och Östberlin av Berlinmuren, vars rester kan ses på flera håll. Gatstenar markerar var muren gick längs större delen av sträckan. Vid Checkpoint Charlie, som var en av de mest kända gränsövergångarna, finns det intressanta Mauermuseum.

Oslo kryssning
      3 dagar 


Njut av ett par härliga dagar ombord på Oslobåten med hög komfort, god mat och mycket tid för varandra. Kryssningen till Oslo ger er två nätter ombord på fartyget. Vi seglar från Köpenhamn kl. 16.30 och anländer till Oslo följande morgon. Efter en händelserik dag i Oslo är det sedan dags att segla tillbaka till Köpenhamn, dit vi anländer följande morgon kl. 9.45

Rostock
Konferens
2 dagar

Konferera på Hotell Sonne som ligger centralt i Rostock. En konferens behöver inte innebära långa resor och stora kostnader. Att byta miljö och komma utanför kontorets väggar för att istället lägga fokusen på er själva och er utveckling.  

KRYSSNING TILL HELSINGFORS  SILJA RESORT 3 dagar

Systerfartygen fyller din resa med spännande upplevelser, upplyftande shower och efterlängtad avkoppling. Förboka ett event ombord, antingen under hamnuppehållet i Helsingfors eller under resans gång.